RELAX BEACH HOTEL

4 stele

TURCIA / ANTALYA / ALANYA

Din data:
Durata
Adulti
Copii

Facebook

   

Hotel RELAX BEACH HOTEL

 Hotelul Relax Beach este la 3,5 km de Alanya Centerum, raul Dim - 1 km,  Alanyum Shopping Mall -  2 km,  atm 100 mt, centrul orasului Alanya la 4 km, portul Alanya la 4 km, castelul Alanya la 6 km, Turnul Rosu la 6 km,  Pestera Damlatas la 6 km, plaja Cleopatra la 6 km.

 Exista 164 de camere, iar unitatea de cazare a fost renovata si modernizata in 2020.

 All inclusive

 Foarte aproape de centrele de intretinere (locatii turistice etc.). In cadrul complexului exista doua piscine, una pentru adulti si alta pentru copii. Piscina pentru adulti contine si un tobogan. Terasa are o vedere frumoasa la castel, la mare si la alte piscine din hotel. Pentru oaspetii se punem la dispozitie Wi-Fi gratuit. Majoritatea camerelor de hotel au vedere completa la castelul Alanya. Fiecare dintre camerele de hotel ofera seif privat (cost suplimentar). Unitatea de cazare se afla chiar langa mare si, iar pentru a ajunge la plaja la plaja se merge printr-un tunel.

 Hotelul nostru este conceput tinand cont de confortul clientlor nostri pentru a se bucura de vacanta lor. Mare, nisip si soare, va puteti bucura si de timpul petrecut langa piscina.

;

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

0269/220221, 0731018938, 0740 765 507

Email:

office@vacanta-de-vis.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: