SKANES SERAIL & AQUA PARK

4 stele

TUNISIA / HAMMAMET / MONASTIR

Momentan nu a fost gasita nici o oferta valabila.

 Hotelul Skanes este un hotel de lux, situat in cadrul fermecator si relaxant al zonei turistice centrul orasului  Skanes Monastir se afla 6 km distanta  si care reflecta superb arhitectura araba si musulmana, insasi esenta traditiei tarii. Situat la marginea unei magnifice plaje private, Le Skanes Serail isi doreste sa fie locul tuturor placerilor tale, punand la dispozitia oaspetilor 214 camere si apartamente, restaurantele si barurile sale cu atmosfera imbietoare, noul sau centru SPA este remarcat prin designul conceput pentru confortul oaspetilor si in  vecinatate se afla 2 terenuri de golf pentru a va decora vacanta.

 Toate camerele au fost recent renovate si au un design elegant si modern.

 Restaurantul principal Le Sultan, serveste mancaruri internationate sub forma de bufet. Oaspetii acestui hotel pot servi masa si la restaurantele A la Carte <L Emir>, restaurantul BBQ <Le Neptune>  langa mare. La Bar Lounge "La Pacha" Piano Bar și Café Moor "Barul de la piscina" Chahrazed "Sindbad" (vara) "Aladdin" Beach Bar (vara).

Parcarea hotelului poate gazdui pana la 40 masini.

 

 Parcul acvatic cu cele sapte tobogane inalte, jocurile de apa  pentru copii si doua bazine de inot ofera fericire tuturor ,hotelul dispune de plaja privata cu nisip fin.

 

;

Loading ...

Doriti mai multe detalii?

Tel:

0269/220221, 0731018938, 0740 765 507

Email:

office@vacanta-de-vis.ro

Trimite unui prieten

De la:
Catre: