RIVIERA OLIMPICA

Riviera Olimpica Nei Pori

Riviera Olimpica

Riviera Olimpica se intinde  de-a lungul a 70 km de coasta si este cunoscuta datorita climatului bland, plajelor extraordinar de frumoase, imbracate cel mai adesea in nisip fin, precum si apelor de o claritate ireala a Marii Egee.
Riviera Olimpica se intinde de la orasul Methoni, in nord, pana la Nei Pori, in sud, iar de la vest la est este inconjurata de muntii Pieria, Olimp si Ossa.
Datorita asezarii sale geografice in vecinatatea muntilor, temperatura in timpul verii nu este niciodata sufocanta, iar apa este optima pentru inot.
Desi recunoscuta in special datorita unor statiuni precum Olympiaki Akti, Paralia Katerini, Plaletamonas si Leptokarya, Riviera Olimpului pastreaza numeroase locuri mirifice care pot deveni decorul relaxant pentru o evadare in natura in timpul unei vacante in tinuturile elene.
Riviera Olimpului este acea destinatie de vacanta/sejur care va satisface in mod sigur pe toata lumea datorita calitatii serviciilor, a plajelor minunate cu nisip fin, precum si a hotelurilor, pensiunilor cochete, cu oferte personalizate in functie de bugetul fiecaruia.